Over mij

De korte steekwoorden zijn vast niet genoeg om meer over mij te leren. Daarom is deze pagina. Hier probeer ik zo goed mogelijk uit te leggen wat alle steekwoorden betekenen.

IT'er

Computers moeten het leven makkelijker maken! Dat is mijn motto. Bedrijven en personen moeten doen waar zij goed in zijn. De ICT moet voor hen als ondersteuning bieden.
Waar andere mensen fan zijn van een bepaald auto of kledingmerk heb ik dat bij een IT merk. Dat is absoluut niet Apple, wat veel mensen denken, maar Microsoft. Zij maken mooie, functionele en betaalbare producten.
Een van die producten is Office365. Voor veel kleine bedrijven gaat de Total Cost of Ownership flink omlaag bij het gebruik van Office365. Er zijn zo veel optie binnen Office365 om de bedrijfsvoering makkelijker te maken

Overige

Alle andere worden hebben niet zoveel uitleg nodig. Ik rij in een VW Caddy uit 2004. Het is dan geen sport auto, maar wel praktisch. Er kunnen veel mensen in, veel bagageruimte en het belangrijkste: ik zit er prima in. 

Mijn interesse in rechten beperkt zich tot het recht met betrekking tot de ICT. Misschien een uitloper naar rechten van consumenten maar daar houd het wel op. 

Mijn meest laatste interesse is nieuwe technologie die ik ontdek via Kickstarter. Daar het ik onderandere de AGENT Watch gevonden. Een horloge waar apps op kunnen draaien. Als beginnend app maken is dit reuze interessant. Mijn eerste app is dan ook al af en zal zeker op mijn eigen horloge komen.

De series die ik momenteel erg goed vind: Flashpoint, House, Criminal Minds, NCIS (LA), Medical Investigation, Nikita, Two and a half man, Big Bang Theory, Mike and Molly, King of Queens, Still Standing, The 4400, HIMYM, White Collar, The Walking Dead, Better Call Saul, Narcos en de aller beste serie ooit: Friends